Nära ögat...

Det var nära ögat att vi inte skulle komma iväg imorgon. Imorse vaknade jag med vad jag trodde var magsjuka! Sprang på toa konstant i 2 timmar, sen lurade jag till mig en ½ timmes vila och vaknade upp skapligt pigg. Verkar varit en sån där snabb sväng som jag hade på födelsedagen med. Har ätit lite lunch och middag och fått behålla det så jag räknar med att vi kommer iväg imorgon.
 
Allt är packat och klart (förutom det som måste vänta tills imorgon) och barnen ligger i sina sängar men är för uppspelta för att sova. Håller tummarna för att de somnar snart iaf....väckarklockan ställd på kl 5 imorgon.
 
Vet inte om jag har tid och möjlighet att blogga på Malta men jag återkommer!

Det drar ihop sig...

....snart reser vi! Jag brukar inte stressa upp mig iförväg men den här gången känns det som jag har väldigt mycket att stå i. Säkerligen mest för att inte maken är här de två sista dagarna innan vi reser. Jag gillar att diskutera med någon när jag packar, "behöver jag det här" osv. Det mesta är iaf packat men mentalt känns det konstigt att vara ensam.
 
Idag är det barnens sista dag i skolan/dagis innan sommarlovet. Jag känner mig lite känslosam och sonen som hela tiden sagt att han vill börja Year 1 och för dotterns del börja "stora skolan" pratade helt plötsligt imorse om hur de vill gå kvar där de är och inte börja nytt. Jag kan förstå dem, klart att det måste vara läskigt att lämnade det man "vet", få en ny fröken (och som för dottern, helt nya klasskompisar!) men jag vet ju att det kommer bli bra. Vi är så nöjda med skolan! Nu längtar jag bara tills alla väskorna är packade och klara för avfärd, DÅ kommer jag kunna slappna av igen. Just nu är det mest så att varje gång jag tänker på resan börjar jag oroa mig för om jag har packat allt som måste med :D

Så jäkla hopplöst!

På onsdag skulle jag och dottern klippa oss innan semestern och gissa vad? Idag ringde de och skulle bekräfta tiden och i förbigående nämnde hon att den hårfrisörskan jag bokat inte är där. Efter några frågor kommer det fram att även hon sagt upp sig, att inga svenskor alls finns kvar och att det blivit ny management. Jag känner mig så himla besviken och ledsen! Hade introducerat en kompis som vidare introducerat andra till de här tjejerna och vi hann inte ens njuta av bra hårklippning i mer än ett par månader! Jag vet att folk kommer och går här i Dubai men jag trodde att de med svensk ägarskap och "alla" svenskar som kunder skulle ersätta svenskar med svenskar! Nu måste jag försöka klippa håret i sverige och sen är det bara att börja leta ny frisör när jag kommer tillbaka med andra ord....

Extra bilder

Här kommer några extra bilder som jag inte har så mycket att säga om egentligen :)Barnen har lekt i vattenspridarna tillsammans med C, våran gäst från förra helgenGo´a syskon som är redo för bio!Solnedgång bakom Silicon Oasis på väg hem häromkvällen

Simlektion

Jag måste säga att gossens vattenvana har blivit markant mycket bättre, nu trivs han som fisken i vattnet och kan faktiskt simma! Mycket tack vare vädret och det faktum att vi kan bada året runt men allra mest tack vare simlektionerna i skolan, både på gymnastiken en gång i veckan men även på den "sim efter skolaktivitet" som han gått på sedan efter jul. Han har avancerat upp från "botten gruppen" via "mellan gruppen" och är numer i "toppen gruppen"! Här är några bilder från hans senaste lektion.
Danny the dragon

Dotterns o-organiserade dagis har slagit till igen! Man har introducerat en klassmaskot som ska följa med ett barn hem varje helg. Man förväntas knäppa kort på vad man gör och sätta in i en bok för att barnet sedan ska kunna visa bilder och berätta för kompisarna vad man gjort när man är tillbaka i skolan på söndagarna. Det känns ju inte sååå smidigt att börja med något sådant när det är så lite kvar på skolåret att inte alla barn får chansen att ta med maskoten hem. Danny "valde" dock att följa med dottern hem för någon helg sedan och här är de bilderna vi tog.Playdate

Våra kompisar här på playdate

Deras yngsta och sonen är lite småkära i varandra :)
Havet är djupt....

Dotterns simfröken hade igår med sig undervattenskamera och fotade lite. Härliga bilder blev det!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tandfén

Som jag trodde tyckte tandläkaren att det var lika bra att dra ur tanden idag. Jag hade varit lite orolig över att hon skulle tycka det var läskigt och bli rädd för tandläkare i framtiden men dottern var lika modig som förra gången. Det kom några tårar när han satte bedövningen men på det hela taget gick det över förväntan. Hon ville hålla mig i handen och såg storögt på när han tog ut stora "tången" och nöp tag i tanden. Efter lite vickande kom den loss. Tandläkaren sa att han var mäkta imponerad och att man normalt inte skulle ha försökt sig på ett sånt ingrepp utan lugnande så självklart är jag en extra stolt mamma idag! Jag tror inte hon kommer få några "men" efter detta då hon stolt skuttade ut ur tandläkar rummet med sin tand i en ask. Nu ligger tanden under kudden med förhoppning att tandfén ska kika förbi inatt :)
 
 
 
 
 
 
 

A commotion in the ocean

I maj hade sonen skolteater uppvisning och de dansade och sjöng. Barnen var jätte duktiga och jag tror många föräldrar fällde en liten tår av stolthet ;)Tillbaka till tandläkaren

När vi åt middag ikväll ramlade plastdelen av tanden av så nu måste jag ringa imorgon bitti och förhoppningsvis få en ny akuttid. Uppdatering kommer....

Nu ÄR det HETT!

Idag höll jag helt på att smälta bort. Det var 49 grader varmt och jag hade eftermiddags hämtningen på skolan. Efter det hade dottern sin simlektion och pga min brännskada (som är mycket bättre men börjar flaga och huden som kommer fram är väldigt rosa så jag vågar inte riskera något genom att bada i poolvatten) fick sitta brevid och titta på. Gissa om humöret var i botten när vi for hemåt. Värme gör mig så himla grinig! Hursomhelst måste jag bara skryta lite om hur duktigt dottern blivit i vattnet, hon simmar på rätt bra och viktigast av allt, hon trivs i vattnet och stannar mer under än över vattenytan!

Graduation

Trots att det är 1½ vecka kvar på dagis innan sommarlovet hade de idag en graduation cermoni. Barnen sjöng några sånger och sedan fick vi knäppa kort innan det blev lite snacks i lunchrummet. Även om det egentligen inte var direkt välorganiserat (som vanligt!) måste jag säga att det ändå inte var det sämsta evenemanget som vi bjudits in till.
Hon hade helt missuppfattat det med att visa upp diplomet :)
Med bästa kompisen R
Med assisterande läraren Ms. C
Med huvudfröken, Ms. A
Med arabiska fröken
Mamman och puman
Spex

Skridskor!

Bildbevis på familjens skridsko kunskaper...


Tömt kameran

Idag tömde jag kameran, det fanns fler bilder än man kunde ana så räkna med många bildinlägg de närmaste dagarna. Jag har alltid svurit över att man måste ladda upp bilderna en och en men nu när jag får testa den nya blogg.se upptäckte jag att man kan ladda upp flera bilder på en gång. Äntligen! Tack blogg.se!

Min stackars lilla puma

Idag efter skolan åkte vi till Mirdif City Centre för att byta storleken på ett top jag köpt och prova storleken på en klänning vi täntke köpa till dotterns födelsedag. Det var dock bråttom eftersom hon har balett på måndagarna så jag antar att vi inte tittade så noga på henne men när vi var hemma och bytte om upptäkte maken att halva en framtand saknades! När vi frågade henne vad som hänt blev hon lite ledsen och sa att hon ramlat vid lunchen men att ingen av fröknarna sett det och att ingen hjälpte henne trots att hon grät. Om jag ska vara helt ärlig vet jag inte hur mycket jag kan lita på hennes ord men när man såg hur tanden såg ut har jag svårt att tro att hon inte grät. När vi frågade lite mer detaljer sa hon att en av pojkarna knuffat henne så hon ramlade (samma pojke som hon tidigare sagt är elak mot henne och de andra). Tanden var så trasig att man kunde se pulpan så vi tyckte det var bra om någon kollade tanden direkt. Vi ringde Emirates kliniken som faktiskt kunde se henne direkt så vi kastade oss i bilen och körde som biltjuvar dit. Tandläkaren försökte fixa till henne så gott han kunde och "byggde" upp en ny tandhalva åt henne (fast det ser inte jätte snyggt ut direkt) och hon var vädligt modig och duktig. Han sa att han under sina 29 år som tandläkare aldrig sett en tand gå sönder på det sättet och att han inte vet hur länge "fejkhalvan" kommer sitta kvar men att om hon har problem och den ramlar av får de ta ut den andra halvan åt henne. Nu funderar jag lite hur jag ska ta upp det här med fröknarna imorgon, jag vill ju inte anklaga dem på något sätt även om jag tycker det är dåligt och oroväckande om de inte observerat att hon gjort illa sig.
Bio!

Maken har varit väldigt upptagen med sin kurs på slutet, både jag och barnen har hamnat i skymundan. Det märks tydligt på barnen som klagar över att pappa inte har tid. Själv känner jag oxå att det var lite för mycket på slutet, i April pluggade han ju till den "vanliga" sim checken, sen en hel hoper layovers i maj och så nu den här kursen. Nu när han är ledig i två dagar tänkte vi hitta på något extra kul imorgon. Barnen har länge tjatat om att gå på bio. Vi har dock inte velat lägga de pengarna som det ändå kostar förrän det kom en bra film. Dumt att betala för något som egentligen inte passar barnen bara för att gå på bio liksom. Nu visar det sig att Madagaskar 3 har premiär i helgen så vi tänkte gå och se på den imorgon.

Lat lördag

Idag har vi haft lite lat lördag. Maken behövde plugga för sin sista sim så jag bjöd hit två kompisar till barnen och sen gick förmiddagen rasande fort. På eftermiddagen har vi sett på film men oxå dammat och organiserat barnens bokhyllor, det känner jag mig väldigt nöjd med. Nu sover barnen och jag väntar på att maken ska komma hem så jag får rapport om hur det gått. Samtidigt ser jag fram emot att han är ledig i två dagar så vi kan beta av våran "to do list".

Gäst!

Igår kom alltså våran gäst. Vet inte om jag nämnde det, men det är makens barndomskompis syster som stannar till på vägen mellan Australien och Malta. Vi känner henne och hela hennes familj väl så det är jätte kul att kunna välkomna henne. Dottern är som ett plåster på henne, och om jag ska vara ärlig tror jag att de båda gillar varandras uppmärksamhet :) Idag är packade hon övernattningsväska och åkte och träffade en kompis och kommer tillbaka någon gång imorgon eftermiddag för att sedan åka igen på söndag morgon. Ett snabbt men trevligt besök!

Kalasdag!

Juni är värsta kalasmånaden. Det verkar som alla som fyller i Juli och Augusti har sina kalas nu. Sonen var bjuden på ett kalas (som vi tackade nej till då han inte ville gå själv och jag inte kunde ta med dottern) och istället kom vi iväg på dotterns bästa kompisars kalas. De hade kalas tillsammans i ett lekland och trots att sonen grät och ville stanna hemma hade han jätte kul. Det var ett himla trevligt ställe, jag tog med lite info hem, vi får se om det kanske kan bli kalas där för sonen i höst.

Skolbesök

Igår var vi alltså på besök på DESS. Dottern fick träffa sina fröknar och leka lite i sitt framtida klassrum. Det gick jätte bra och hon ville inte åka därifrån. Jag ser fram emot att ha barnen på samma ställe samtidigt som hennes dagis fröken blivit lite lättare att ha å göra med och jag tror att dottern kommer att sakna fröknarna och kompisarna så det känns ändå lite vemodigt att hennes tid på dagis går mot sitt slut. På tisdag ska de ha någon slags "graduation", vi får väl se om det blir samma kaos som vanligt men jag går iaf dit och knäpper kort.

Lyxhustru...

Pappa brukar kalla mig lyxhustru och många frågar vad jag egentligen gör med min tid eftersom jag inte jobbar OCH har städhjälp. Här ska ni få höra hur min dag har sett ut.

Upp med barnen mellan 5.30 och 6, för av någon anledning har de börjat vakna aptidigt igen! Frukost, lunchlåda och påklädning till skolan. Hela tiden måste man tjata och påminna dem att äta, borsta tänderna eller klä på sig. Körde sedan till sonens skola, väntade en halvtimme extra och sedan fick dottern komma in och se det klassrum hon ska gå i höst och träffa sina fröknar. När besöket var slut var det bara att köra henne till dagis och själv ta mig vidare till köpcentrum för att köpa färdigt födelsedagspresenterna till morgondagens kalas (då jag i sista sekund fick veta att det är ett kalas för två flickor i klassen, inte bara en!) och matshopping. Hem och kastade i mig lunch och sen börja förbereda fruksallad och lite dipp med tillbehör till eftermiddagens playdate. Hann precis få det färdigt tills sonen kom hem och strax därefter kom kompisarna. De hann i princip bara innanför dörren innan jag fick åka och hämta dottern på dagis och sen var det full fart här hemma. Vilken ljudnivå! Strax efter att barnen åkte hem kom våran gäst för den här helgen. Utmattad sitter jag nu i sängen och ska strax stäcka ner för idag. De flesta dagar är ungefär likadana, antingen playdates på eftermiddagarna eller aktiviteter. Visst, på förmiddagarna sköter jag ju inte handling varje dag, ibland har jag tid att umgås med vänner eller maken men det känns som det alltid finns något som behöver göras, pappersarbete någonstans, leta bästa alternativ för det ena eller det andra och dylikt. Jag kan verkligen inte säga att mitt liv är tråkigt!

Jag klagar inte, tycker fortfarande att det är en väldig lyx att kunna vara hemma och slippa så mycket av den där vardagsstressen som jag får för mig att många i sverige lever i. Däremot vill göra klart att bara för att man inte jobbar har man faktiskt annat för sig än att sitta i soffan!

Semester!

Fram tills nu har det varje månad kommit ett email att det finns extra semester att ta ut i Maj, Juni och Juli och vi har hoppats och väntat på att något skulle dyka upp för Augusti med så att maken kunde få några dagar till i Sverige innan vi åker tillbaka till Malta. Igår hade han emailat de som har hand om semestrarna och de sa att de precis jobbade med augusti semestrarna och föreslog att han skulle lägga in sin önskan direkt och självklart gjorde han det. Senare på kvällen upptäckte vi att det gått igenom så nu får vi ungefär 10 härliga dagar tillsammans i Sverige! Det blir toppen!

Pumans fröken klar...

Idag var det dax för informationsmötet på DESS för dotterns skolstart i höst. Vi prioriterade inte det här mötet så jag hade ordnat att jag skulle få hämta upp hennes informations kuvert idag när jag skulle in och hjälpa till i sonens klass. Jag hade bestämt mig för att inte egentligen bry mig om vilken lärare hon fick men klart att man hade känt sig lite åsidosatt om de inte lyssnat på ens åsikt. Hursomehelst, när jag slet upp kuvertet hade dottern inte fått den önskade läraren och jag kände inte igen namnet alls och självklart blev jag lite snopen. Väl i sonens klassrum pratade jag med hans lärar assistent som berättade att den lären är en ny lärare som kommer från en annan Dubai skola. Samtidigt berättade hon att sonens fröken OCH den fröken som jag i hemlighet hade önskat ska undervisa i year 2 nästa år och då kändes det hela helt ok, dottern kunde ju självklart inte få en lärare som inte skulle undervisa i hennes årskurs! Samtidigt passade jag på att fråga assistenten om hon skulle sluta men så var inte fallet, hennes man hade visserligen fått jobb i Doha men han jobbade där i veckorna och kom hem på helgerna. Hon visste inte vilken lärare hon skulle få jobba ihop med men blev väldigt glad när jag berättade att jag hoppades att dottern skulle få henne och hon lovade att hon skulle ta reda på det tills imorgon. Själv kunde jag inte hålla mig utan smsade en mamma i sonens klass som jag vet har en dotter som ska börja i höst och hörde om hon var på mötet. Det var hon och återkom sedan med informationen att våra döttrar hamnade i samma klass, med den nya fröken och samma assistent som pojkarna haft iår! Åh vad glad jag blev! Skolan hade bevisligen lyssnat på mitt önskemål, eller så hade jag bara en himla tur :) Däremot måste jag säga att det känns så där med klasskompisen, den här tjejen är lika bråkig som sin bror och jag ser hur hon ger tjyvnyp till sina småsyskon (på 5 månader) så fort hon kan. Jaja, mamman är ju jätte gullig och det blir ju kul för mig att känna en mamma i klassen från början...På torsdag har dottern en liten lekstund på DESS då de ska få komma och titta på klassrummen osv, ska bli spännande att se om hennes fröken kommer finnas där eller inte.

Allvarligt?

Jag försöker att inte blogga om sånt som händer och som skrivs om i tidningarna men idag kan jag inte låta bli. Läser i Aftonbladet att mamman till mannen som blev skjuten på Skeppsbron i Stockholm har skrivit ett brev och klagat på polisens agerande. Hon skriver: "Vad han än gjorde och vad som än föranledde detta handlande, berättigar inte det polisens snabba ingripande i form av tre skott in i en människa." Men hallå, vad menar hon med det? Nu vet jag visserligen inte fler detaljer än vad som skrivits i pressen och förstår självklart att man inte kan lita på det fullt ut men mannen gick runt och hotade folk och gjorde utfall med en stor kniv! Han la inte ner vapnet när polisen kom till platsen. Vad skulle de ha gjort då? Låtit killen sticka kniven i folk som han hotat med? Vilket hade varit mest rättvist? Kniv i en eller flera oskyldiga eller säkerhetsskott på killen med kniven? Nej, an att dra några slutsatser i just den här fallet tycker JAG att det överlag är bättre att polisen skadeskjuter en galning/idiot än att oskyldiga blir skadade/dödade. Viftar man med en kniv kan man knappast påstå att man hade goda intentioner.

Bebis

Idag har vi varit och tittat på bebis. En jätte söt liten gosse som var som bebisar är mest, antingen ammandes eller sovandes :) Barnen passade på att leka med T och som vanligt tog hon lite tid på sig att värma upp sig men efter ett tag hade de jätte kul tillsammans.

Imorgon börjar en ny skolvecka, tre sista veckorna i skolan nu. För var dag som går längtar jag mer och mer till sverige. Jag längtar efter frisk och sval luft, att kunna gå ut på gräset och framför allt att umgås med familj och vänner!

Förbaskade ben

Jag klarade mig faktiskt utan blåsor efter att jag brännde mig i lördags men det ser lite läskigt ut, rött och nästan åt det blåa hållet på vissa stället. Läkaren sa att det ska smörjas och hållas täckt (i 14 dagar) men hur i hela fridens dar ska man lyckas med det när inget sitter kvar på benet? spelar ingen roll hur hårt jag lindar, vid varje steg jag tar känner jag hur hela grejen hasar längre och längre ner. Igår provade jag med tights över plus tejpa fast bindan och det funkade faktiskt skapligt MEN jag fick ont av tejpen mot huden så nu vet jag inte vad jag ska göra. Gäller att röra sig så lite som möjligt ;) vilket iofs inte är så tokigt när man har den här huvudvärken jag tampas med....

Nåja....

...vad är en bal på slottet? Sonen var hemma från skolan igår med förkylning, hosta och snorig och blir hemma idag med. Själv har jag haft lite ont i halsen sen i helgen och idag vaknade jag med huvudvärken från helvetet och det sitter på något sätt ihop med bihålorna. Om man nu får se något positivt i det hela får jag väl hoppas att detta betyder att vi alla ska ha återhämtat oss och mår bra igen tills vi ska resa om 24 dagar! Nedräkningen har börjat :)

Aj aj aj!

Igår, precis när jag hade börjat brygga min tekopp lyckades jag på något sätt välta koppen och fick allt det varma över mina ben. Jag vet inte riktigt hur det gick till eftersom jag inte på något sätt märkte att jag nuddade koppen men jag skulle tro att det måste varit kjolen som tog i skaftet på tekulan som stog däri. Oavsett hur det hände så gjorde det satans ont och det värsta var nog att jag hade tights under kjolen så värmen stannade mot kroppen längre än det hade gjort om jag inte haft tights. Eftersom vi hade besök tog jag inte hand om det som jag kanske borde ha, plus att nu när jag läst i efterhand om vatten brännskador var jag inte helt up to date på det senaste men jag provade allt; vatten, kylbalsam, Aloe Vera, salvor, kylklampar och värktabletter. Men inget hjälpte. Jo kylklamarna hjälpte under den tid jag höll dem på plats, så fort jag tog bort dem brände det så jag inte kunde hålla tillbaka tårarna. 5 timmar senare gjorde det fortfarande lika ont och jag insåg att jag aldrig skulle kunna sova med smärtan så vi bestämde oss för att åka till sjukhuset. Barnen sov så vi ringde våran hemhjälp och undrade om det var ok att han kom över och stannade med barnen. Han och hans fru kom direkt och innan vi åkte kom han och pratade mig mig och sa "Dont worry about the kids, we will take care of them", det kändes bra på något sätt. Inte för att jag oroade mig men det var omtänksamt av honom att försöka lugna mig på det enda sättet han kunde. Efter 2 timmar på akuten kunde vi åka hem igen, med något brännskadeomslag fullt med gojs som antibiotika, smärtstillande och kylande på bened. Vi fick även med oss grejer att byta med samt recept på två olika salvor att köra med vid bytena. När vi kom hem hittade vi barnen, N och hans fru sovandes på soffan. Barnen hade tydligen vaknat och undrat var vi var och han la barnen på soffan för att kunna sitta hos dem. Trots att  sonen berättade att han trodde det var en mardröm när han vaknade och bara hittade N hemma måste jag säga att jag är glad att det funkade. Glad att de kunde somna om utan att blio hysteriska fast vi inte var där, det är bra att veta att det finns en lösning ifall det skulle behövas igen nu när vi inte har någon släkt att ringa. Jag kan förstå att han trodde det var en mardröm när han inte hittade oss någonstans men jag tror inte han menar att det var en mardröm att bli lämnad med N, då hade han ju aldrig lagt sig till rätta i soffan och somnat om på stört. Jag lyckades sova hela natten (det som var kvar av den) men ibland bränner det till i benet. Hoppas det läker fort!

Kusinen

Imorse väntade ett email av svärföräldrarna med bild på den lilla kusinen. Trots att jag vanligtvis inte tycker att nyfödda är så söta (trots att föräldrar bara ser gullighet och mirakel) måste jag säga att lilla J är otroligt söt. De blev utskrivna från sjukhuset idag och for hem till gossens morfar (där nu inte mormor finns längre) och passade på att skypa med oss innan alla mostrar och morbröder dök upp. Jätte kul att få se gossen igen och nu längtar jag bara att få åka till Malta och klämma lite på honom och dela glädjen med de goa föräldrarna!

Sluta växa...

...barnen växer aldeles för fort. Jag satte precis upp ett email konto till sonen då han börjat skriva och gärna ville kunna skicka några rader till mormor och morfar ibland. Visserligen hade han kunnat skicka från min email men klart det känns kul och vuxet för honom med egen adress så det fick det bli :)

Välkommen till världen!

Ännu ett välkommen till världen inlägg. Barnens kusin är nu här, en liten gosse som fått namnet J. Jag hade kunnat åka iväg och köpa present på stört (eftersom jag tittade på pojkgrejer redan igår) men maken sover för nattflygning och barnen vill gärna ta det lite lugnt idag så det får vänta. Inser nu att det nog är tur att de inte tagit reda på könet iförväg för då hade jag haft en hel massa presenter redan :)

Surfplatta

Häromdagen kom jag att tänka på hur våra kompisars barn hade suttit snällt och tyst under deras resa till USA och runt halva landet i maj tack vare ett nintendo eller liknande. Diskuterade med maken att vi kanske borde skaffa en android telefon av billigaste sort för att de skulle kunna spela spelen de älskar att spela på makens telefon (UNO, Fruit Ninja osv). Kändes som det skulle kunna vara lite för svårt för dem att spela på ett Nintendo, att Android spelen är enklare eftersom de är "vana" vid dem. Maken föreslog en surfplatta istället för mobil så i onsdags drog vi iväg till Dragonmart för att hitta och köpa en surfplatta av billigaste modell. Vi ville inte spendera pengar på ett dyrt märke eftersom tanken var att det skulle vara barnens "leksak" så ju billigare ju bättre. Barnen vet inget, vi tänkte spara det som en överraskning tills själva resan så att vi slipper bråka om användandet redan nu och det kommer vara lite nyhetens behag. Nu hoppas jag på en kvarts vila utan tjat under flygresan....

Fjärilar...

...i magen. Svägerskan är inne på sjukhus och ska förhoppningsvis föda! Hon hade oregelbundna värkar igår när jag hade sms kontakt och under kvällen hade de varit in för koll men fått åka hem igen. Imorse fick jag dock sms av svärmor att hon är inne. Var ut och köpte present till M, T´s lillebror igår och det finns massor av fina flick kläder så jag hoppas på en tjej :)

Pupa

hemma mamma med två barn, svenska men bor i Dubai, celiaki och leversjukdom (AIH).

RSS 2.0