Kvar i barndomshemmet...

Semestern blir längre än vad jag hade trott....natten innan vi skulle resa blev jag magsjuk, blääää och är fortfarande inte helt återställd. Känns tråkigt eftersom jag sakar maken och sonen saknar nog sin pappa oxå. Han blir glad varje gång webkameran kommer på och han kan vinka lite till pappan. Pga påsken är det tydligen jätte svårt att ta sig tillbaka hemåt igen men efter mycket om och men har vi hittat en möjlighet....men inte förrän om mer än en vecka! :O Det är bara att välja om man vill betala 6000 kronor och kunna resa tidigare eller att betala 1000 kronor och resa senare. Vi väljer att spara lite på pengarna, ingen av oss lider nog av att vara på olika ställen. Sonen gillar ju även att spendera tid med sin mormor. Och 5000 kronor gör man väl gärna något trevligare för. Maken har åkt iväg för att försöka fixa biljetterna så får vi hoppas att de hinner komma fram med posten.

Annars mår jag nog lite bättre idag, har ätit en smörgås till frukost men jag mår inte helt bra än. Så fort man känner sig lite bättre blir man så otålig och vill bara bli helt frisk direkt...

Sonen sover i vagnen utanför, jag ska flytta mig närmare honom och sticka lite...har börjat på en tröja till nästa bebis oxå.

Tiden går så fort...

..redan på tisdag bär det av hemåt igen. Iom semestern har det blivit dåligt uppdaterat i bloggen men jag ska försöka ändra på det, om inte annat när jag kommit hem igen. Laptopen har blivit lagad så nu slipper jag dela dator med maken.

Semestern har varit underbar, även om det är trist väder är det så friskt och härligt att andas lite ren luft. Härligt att träffa familj och vänner och att få dela med sig av den underbara lilla gossen. Jätte kul att träffa min gravida kompis som ska ha 2 månader efter oss. Kul att få se lite svensk tv, "så ska det låta" ikväll.


Fler tänder har ploppat upp i sonens mun, kanske därför han varit lite extra kinkig på slutet? Han har lärt sig ett nytt ord, "ple" för äpple. Han var för underbart söt när han låg och läste "abc boken" i sängen och tittade på a som i "apple" och så sa ha "ple" flera gånger.


Nu ska jag nog ta och borsta tänderna och sova lite tv här brevid mamma :)

Pupa

hemma mamma med två barn, svenska men bor i Dubai, celiaki och leversjukdom (AIH).

RSS 2.0