Pappan är här!

När pappan äntligen kom till oss i Sverige hade han med sig såna här roliga flygplan!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hej då Malta!

Nu är det dags att säga hej då till Malta, packar ihop nu på morgonen och sen mot flygplatsen. Om jag ska summera besöket kan jag säga att det inte alls blev som jag hade tänkt mig. Jag trodde vi skulle ha lugna slappa dagar på stranden men istället blev det himla mycket jobb för att få huset i skick så E kan flytta in. När saker inte blivit använda på så pass länge funkar de inte riktigt som de ska plus att vi ju behövde göra ännu en urstädning då det stått tomt i ett helt år. Nåja, badat har vi hunnit med men inte i samma avslappnade utsträckning jag hade trott. Vi har fått gosa kusin, träffat vänner (både mina och makens), ätit på "våra" ställen och svettats men nu längtar jag verkligen hem. Mina vänner i Dubai har börjat komma tillbaka från sina semestrar och nu vill jag ses och höra hur de haft det, se hur barnen växt över sommaren osv.

Sneak peak

Här kommer en sneak peak på underbara kusiner som jag bara måste dela med mig av!
 

Snart tillbaka

På lördag är vi tillbaka i Dubai och gud vad jag längtar. Efter två månader på resande fot ska det bli skönt med vardag och rutiner! Ska försöka uppdatera så mycket jag kan när vi är tillbaka, de lugna dagarna på Malta blev det inget av med, vi har haft fullt upp med än det ena än det andra. Men nu - kvällsmat!

Res-hicka

Dottern är för rolig. Jag har någon form av resfeber och får lite ont i magen emellanåt. Glatt kom dottern skuttande och meddelar att hon har rese-hicka :)

Fotbad

Sitter med fötterna i ett desperat fotbad med förhoppning om att fötterna ska se skapliga ut när vi kommer till Malta. Funderar över hur fort det här sverige besöket gått. Har lite resångest för som vanligt är det kluvet när man åker härifrån, klart det ska bli skönt att komma hem snart nog och komma in i sin vanliga lunk igen men jag kommer så klart sakna vänner (även om det inte är så många kvar numer) och familj.

Snart slut

Snart är det här Sverige besöket över. Maken kom i onsdags och på lördags sätter vi oss på tåget till Arlanda för att på söndag morgon åka ner till Malta. Det blev lite av en bloggpaus men jag ska, med hjälp av alla bilder i kameran uppdatera när jag har möjlighet.

Lite bilder

Det är ju lite smådött här i bloggen just nu, tänkte istället ta och bjuda på lite bilder....
 
 
 
Dottern har bäddat sin del av mormors säng
 
 
Trummar på Brylla festivalen
 
 
 
 
 
 
Vi målar mormors hus!
 
 
Gossen har hjälpt till att måla!
 
 
 
 
 

Pupa

hemma mamma med två barn, svenska men bor i Dubai, celiaki och leversjukdom (AIH).

RSS 2.0