V11+5

Igår var vi äntligen till gynekologen och vi fick se vår lilla räka. Storleksmässigt skulle jag vara i V11+4 så jag väljer att gå på det så länge...

9+5

Ytterligare två dagar har passerat. Jag mår som vanligt, kanske lite sämre igen, har sprungit på toaletten flera gånger idag och även kräkts. Kräktes igår med :( Nu är jag trött och har ont i huvudet, vi ska gå och lägga oss. Även maken känner sig lite krasslig, han har förkylning på g, stackarn. Han får dra sånt tungt lass oxå nu när jag mår så dåligt.

Vi hade ett kompispar över ikväll, det var trevligt och jag känner att jag levde upp lite. Orkade äta, fick i mig både mat och lite efterrätt. Trevligt!

Natti natti!

9+3

Tänk vad tiden sprungit förbi. Jag har varit hem och blivit ompysslad av mamma i ett par veckor, det har varit skönt, men jag mår fortfarande inte bra. Jag har inte kräkts på länge och diarrén är nog bättre men jag kan fortfarande inte känna någon hunger. Jag känner mig verkligen proppmätt hela tiden och det är ju trist att alltid behöva pina i sig maten. Lunchen smakade riktigt gott igår så jag hoppades att det skulle vara på bättringsvägen men på kvällen var jag jätte svullen i magen och hade ont.

Vi försökte ringa gynekologen igår för att få en ny tid (jag missade första eftersom jag åkt till hemlandet då) men inget svar, maken trodde han hade tagit semester, igår var en klämdag. Vi får prova igen idag. Hopppas allt är bra med pyret.

Pupa

hemma mamma med två barn, svenska men bor i Dubai, celiaki och leversjukdom (AIH).

RSS 2.0