3ornas simgala

Efter pumans simgala hann vi lagom iväg och äta en tidig lunch innan vi skulle infinna oss för 3ornas simgala. Den här gången var vi både spända och lite oroliga. Sonen har ju sån tävlingsinstinkt (plus att han är bra på att simma) att inget annan än vinst skulle räknas för hans del. Det hela inleddes med att han som är director of sports hoppade i poolen med några barn för att fira sin födelsedag som råkade infalla den dagen.
 
 
Sonen har ju kommit med i swimsquad och därmed förväntas han göra ett medley heat utöver de två heat alla andra gör. Medley är den första "grenen" de kör och 100 meter på en gång är ganska mycket så vi hejjade på allt vad vi kunde.
 
 
 
Här kommer han på ryggsimmet.
 
 
Han kom 2a i alla sina heat och det syns på honom att han var nöjd innan started i bröstsim.
 
 
 
Som avslutning körs en medley stafett och sonen fick den stora äran att ankra sista sträckan för sitt lag. Detta hade jag sett via en startlista som föräldrarna kunde se någon dag innan men då sonen inte visste något om någon stafett när jag frågade honom valde jag att inget säga, jag tror han var nervös nog innan galan drog igång. Han fick istället besked att han var i stafettlaget när han kom upp ur poolen efter sitt bröstsim, och det var nog lika bra det, då hann han inte stressa upp sig :) Stafetten gick kanonbra och sonen kunde (rätt enkelt efter en kanonsträcka av killen innan honom på fjäril) simma Jaguarerna till vinst.....
 
 
.....och mycket tack vare stafettvinsten tog Jaguarerna hem segern i 3ornas simgala
 
 
Idel glada miner såklart :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Pupa

hemma mamma med två barn, svenska men bor i Dubai, celiaki och leversjukdom (AIH).

RSS 2.0