Slapp dag

Idag har vi haft en riktig slappdag. Vi gick visserligen ut hårt med ett besök på IKEA för att skaffa en bokhylla till pumans rum. Vi köpte även de saker som ska i en välgörenhetslåda barnen fått från skolan. Man ska donera (nya) saker från en lista till de fattiga arbetarna som utnyttjas här i Dubai. På listan fanns bland annat t-shirt, handduk, keps, rakhyvel och skum, tandborste och tandkräm samt schampoo, kam och tvål.
 
Efter lunch återgick vi till vår traditionsenliga lördag med film och lördagsgodis följt av lite bokylle skruvande och tekaksbak. Jag tror vi alla behövde en dag utan stress och fullspäckat schema!


Kommentarer
Gubben

Lycka till med IKEA hyllan brukar alltid vara en skruv som fattas. visst utnyttjas utlänska arbetskraft i Dubai, fast har våra bärplockare i Sverige som kanske kommer från Thailand eller Rumänien det bättre? så tror att utländsk arbetskraft utnyttjas överallt, vilket inte är ett försvar av handlingen utan kanske visar vidden av problemet.
Här hemma är hösten i antågande så njut i värmen för den är på väg bort här!

Svar: Det är självklart sorgligt att folk utnyttjas, vart i världen den än är! Men nu har iaf vi gjort något för en av de här männen och barnen lär sig att inte alla har ens det nödvändigaste!
pupa.blogg.se

2013-09-15 @ 08:09:11
URL: http://mhats.blog.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Pupa

hemma mamma med två barn, svenska men bor i Dubai, celiaki och leversjukdom (AIH).

RSS 2.0