Pirr i magen...

Jag älskar ju att resa och inom loppet av 24 timmar har vi två spännande grejer klara. Det ena är att semestern för 2013 är klar och maken fick sina 4 dagar i april så vi kan åka till London. Detta var en sak som vi båda inte vågat ta för givet då det är skollov och innan han ansökte hade de sagt att de inte kommer kunne ge mer semester de två första veckorna i april. Jag var helt inställd på att han skulle få försöka begära lediga dagar och att vi därmed skulle vara tvugna att vänta tills april schemat kom ut (7 dagar innan 1a april) innan vi kunde veta om vi kommer iväg. Men nu är det alltså klart och jag satt mkt nöjd igår kväll medans maken utbrast "London, baby" med jämna mellanrum. Verkar som han också tycker det här ska bli kul! Vi har redan hunnit börja drömma om mat, vart och vad vi ska äta :D
 
Den andra resan kommer ske lite närmare inpå och det blir när barnen har "midterm" (ett par dagar ledigt "mitt i terminen" från skolan. Maken har fått ledigt då och vi ville hitta på något trevligt tillsammans, men utan flygresa. Vi tittade på Fujeirah (där vi var förra året) men hotellet kändes kanske lite dyrt (1200 kr natten) då det är lite för kallt just nu för att bara ligga vid poolen. Vi tittade på Abu Dhabi men även där är hotellen dyra, plus att vi känner att vi inte vet något om vart man "ska" bo där. I Abu Dhabi emiratet ligger staden Al Ain och där finns ett zoo som ska vara fint och välskött så vi tittade på det. Det tar ca 2 timmar dit med bil men vi bestämde oss att leta hotell så kan vi mysa med hotellfrukost och inte behöva köra hem efter en lång dag. Hittade vad som verkar vara ett bra och prisvärt hotell så nästa helg åker vi till Al Ain!
 
Jag ser verkligen fram emot de här utflykterna, tycker att det är så kul att göra saker hela familjen tillsammans (iaf när barnen har kul!)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Pupa

hemma mamma med två barn, svenska men bor i Dubai, celiaki och leversjukdom (AIH).

RSS 2.0