Bästa dagen hittils...

...i sommar hade vi igår. Vi var till Paradise Bay och badade. Vattnet var underbara 27 grader och vi badade och lekte och stannade kvar för lunch. Riktigt fräsch sallad faktiskt och barnens pizza var god men vi fick betala "fel" för barn menyerna. Det stog att de skulle kosta 4.50 € men vi hade betalat 11 € totalt. När maken påpekade detta sa de att det var fel i kassapparaten och han fick pengarna tillbaka. Vi tänkte inte mer på det då men så här i efterhand funderar jag om det verkligen var "fel" eller om de lagt in det så i systemet för att lura  till sig några extra euro från folk som inte kollar av kvittot? Känns som det skulle vara lite typiskt Malta nämligen....

Hursomhelst, efter lunch hyrde vi kajak i ½ timme och paddlade lite i viken. Det var en dubbelkajak där barnen fick plats och det var jätte trevligt (om än lite jobbigt :) Kl 15 gav vi upp och åkte hem, helt utmattade.

Idag jobbar maken, han kör sin bror och numera fru till Amsterdam för deras bröllopsresa. Jag och barnen ska sortera urväxta kläder som ska ges bort till kompisar som vill ha och tar emot. Sen är det faktiskt dax att börja packa ner kläderna som ska skickas med cargo till Dubai! Vi har tänkt flytta upp till svärföräldrarnas sommar lägenhet på söndag för att ha ett par dagar på oss att städa ur här hemma. Maken har fått sin flygbiljett och lite annat smått  och gott från Emirates. Flytten är verkligen runt hörnet nu!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Pupa

hemma mamma med två barn, svenska men bor i Dubai, celiaki och leversjukdom (AIH).

RSS 2.0