Vilken helg

Inatt har barnen sovit hos farmor och farfar, vi försöker få till det så att jag och maken får en "egen kväll" en gång i månaden och eftersom det gick bra att sova där förra gången provade vi igen. På förmiddagen handlade jag och barnen medan maken sov (han hade natt flygning) och sen tog vi slappar eftermiddag innan maken körde barnen hem till sina föräldrar. Sonen hade klagat lite över magont men vi trodde mest det berodde på att han kanske var lite orolig för att sova borta så vi provade, om han fortsatte klaga var det ju bara att hämta hem dem igen.

Den här gången valde vi att äta hemma och mysa framför tvn istället för bio. Kanon mysigt! Vi skippade dieten och åt tacos och såg "She´s out of my league", underhållande men förutsägbar film.

Imorse sov vi till 8, kanon skönt! Förberedde picnic och raggade hörselskydd, vi skulle till Maltas Airshow. Eftermiddagen spenderades alltså på flygplatsen, vi såg massor av plan och helikoptrar, båda barnen var i extas. Jätte trevligt...ända tills vi skulle åka hem. I vanlig maltesisk ordning är det djungelns lag som gäller och det tog oss 45 minuter bara att lämna området. Suck! Resan som normalt tar 15, max 20 minuter tog oss idag 1½ timme. Trötta och matta kom vi nu hem och har slängt i oss lite mat, barnen i säng och sorterar sonens skolgrejer för imorgon börjar ju skolan! Ska bli kul att se vad han får för lärare och klasskamrater (här nere byter man både lärare och klasskamrater varje år).

Blir tidig nattning för mig idag, ryggen värker och kroppen skriker efter vila. Kanske sover jag lite i soffan medans maken ser på fotboll som på den "gamla goda tiden".


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Pupa

hemma mamma med två barn, svenska men bor i Dubai, celiaki och leversjukdom (AIH).

RSS 2.0