Resten av veckan i korthet

Det har varit en hektisk vecka, därav dåligt bloggande. I tisdags fortsatte inskolningen av dottern, jag stannade ungefär en timme innan jag gick, dottern var helt med på noterna, inga problem alls att lämna. Tyckte dock att det var för lite tid att åka hem på så jag stannade vid skolan, läste bok och såg på barnen när de lekte. Jätte mysigt faktiskt. När jag hämtade var hon på toppen humör och ville inte åka hem men fröknarna berättade att hon gråtit en skvätt när mammor och barn började gå hem. Inte så konstigt egentligen tycker jag.

Onsdagen åkte vi och lekte i San Gwann på eftermiddagen och passade på att handla lite på Lidl (deras korvar är outstanding).

Igår hade vi hop plockningsdag och idag torkade vi golven. Guuuud så trist. Dottern hade ytterligare en dag i skolan idag, inga problem att lämna, vinkade glatt och ropade "hej då mamma" när jag gick men hade gråtit/gnällt vid matrasten. Jag gissar att hon kanske saknar oss lite när det blir lite dötid där i klassrummet.

När jag hämtade sonen passade jag på att prata lite med hans fröken och hon ville som jag hade oroat mig för att vi skulle skaffa en större skolväska. Vi hade ju fått en lista på grejer som de skulle ha till skolstarten varvid en skolväska med plats för A4 mapp fanns med. Jag gjorde massor av research, ville inte ha en sån där väska med teknad figur på som "alla" maltesiska barn har utan en neutral. Hittade en jätte fin blå och grå med några stjärnor och en raket på, när jag sedan provade mapparna i upptäckte jag att de inte fick plats utan man fick bända lite. Storleken på väskan var tillräckligt för ett A4 papper, men inte för en mapp :( Nu fick jag alltså besked att väskan inte duger så på eftermiddagen har vi letat väska. Hittade en ganska snygg men lite för stor Nike väska men den fick duga, sonen tyckte den var jätte fin och blev nöjd och nu kommer han ju kunna ha den minst ett år till i skolan.

Nu sover barnen, jag och maken sitter i soffan och tar det lugnt, massa fotboll idag. Han är standby till midnatt, hoppas inte han blir utringd!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Pupa

hemma mamma med två barn, svenska men bor i Dubai, celiaki och leversjukdom (AIH).

RSS 2.0