Blogg paus

Blev visst lite av en bloggpaus här mot slutet av semestern. Vi har väl egentligen inte gjort något speciellt, njutit av att vara på landet, gått på promenader, lekt i gräset, varit i skogen osv. I söndags var vi ner till Säterdalen och lekte, sonen hade kanon kul först en äldre pojke och sedan två ännu äldre pojkar ville leka med honom. Den första var jätte duktig och hjälpte sonen att gunga så jag frågade om han hade yngre syskon "ja, jag har en Måns" svarade pojken. Hur gammal är han då frågade jag och jag fick ett klockrent svar: "han ser ut ungefär som honom (här pekade han på sonen) men mycket fetare" :D :D Så härliga ungar är.

I måndags var vi till Borlänge så jag fick klippa håret, det var kanonskönt! I tisdags var det Dalen igen, det här gången med vänner och på eftermiddagen besök och grillning hos pappa. Igår hade vi en riktigt varm dag promenad med barndomsvännen och hennes son, grillade och åt på altanen och på kvällen klippte jag mammas gräsmatta.


Nu är semestern snart slut, tänk att en månad går så fort! Det har gått oväntat bra och även om jag har saknat maken så har det varit kanon att han kunde komma hit den där veckan mitt i, det blev inte så långt emellan gångerna vi sågs. Trots att vi varit här så länge nu känner jag ändå att jag hade kunnat vara här ett par dagar till, har knappt hunnit träffa mina vänner som ju far runt på alla möjliga ställen när de har semester.

Summeringen av den här semestern kan väl sägas att dottern tog sina första steg, men går ändå inte än, säger "hej" och sitt eget namn, har lärt sig krypa baklänges nedför trappor och ur sängen/soffan. Sonen pratar mycket mer svenska än innan och har blivit lite mer modig/självständing. Tillsammans leker de mer, även om sonen mest tycker hon förstör hittar han ibland på något kul med henne och hon blir förståss överlycklig.

Snart är jag tillbaka med mer tankar och funderingar i bloggen men nu när jag varit "ensam" med barnen finns väldigt lite chans att få tankarna på pränt precis när man tänkt dom och senare har jag ju hunnit glömma dem :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Pupa

hemma mamma med två barn, svenska men bor i Dubai, celiaki och leversjukdom (AIH).

RSS 2.0