Kvar i barndomshemmet...

Semestern blir längre än vad jag hade trott....natten innan vi skulle resa blev jag magsjuk, blääää och är fortfarande inte helt återställd. Känns tråkigt eftersom jag sakar maken och sonen saknar nog sin pappa oxå. Han blir glad varje gång webkameran kommer på och han kan vinka lite till pappan. Pga påsken är det tydligen jätte svårt att ta sig tillbaka hemåt igen men efter mycket om och men har vi hittat en möjlighet....men inte förrän om mer än en vecka! :O Det är bara att välja om man vill betala 6000 kronor och kunna resa tidigare eller att betala 1000 kronor och resa senare. Vi väljer att spara lite på pengarna, ingen av oss lider nog av att vara på olika ställen. Sonen gillar ju även att spendera tid med sin mormor. Och 5000 kronor gör man väl gärna något trevligare för. Maken har åkt iväg för att försöka fixa biljetterna så får vi hoppas att de hinner komma fram med posten.

Annars mår jag nog lite bättre idag, har ätit en smörgås till frukost men jag mår inte helt bra än. Så fort man känner sig lite bättre blir man så otålig och vill bara bli helt frisk direkt...

Sonen sover i vagnen utanför, jag ska flytta mig närmare honom och sticka lite...har börjat på en tröja till nästa bebis oxå.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Pupa

hemma mamma med två barn, svenska men bor i Dubai, celiaki och leversjukdom (AIH).

RSS 2.0