Det är min tur nu....

....vinden har vänt!

Vågar knappt tänka det för mig själv men det verkar som vi rider på en framgångsvåg just nu....magen verkar ha blivit bättre, jag vågade mig till och med ut på en promenad i solen vid havet i söndags. Igår jobbade maken så jag valde att stanna inne, vågar mig inte ut på egen hand, vill känna stödet.

Makens kollektiv avtal är påskrivet och klart och han får precis den löneförhöjningen han ville ha för att tycka att det skulle vara värt att stanna här. Ringde även mäklaren och sänkte ner priset på lägenheten, hoppas vi blir av med den snabbt nu, jag vill inte behöva flytta mitt i ny bebis!

Skattemyndigheten gav besked att det visst är skatte lättnader för privat skolor så det skulle inte bli så hiskeligt dyrt att skicka till privat skola ändå och det känns ju positivt. Lite oroligt var det dock ett tag eftersom det tydligen bara var vissa skolor som det gäller för men när vi fick emailet fick vi se att de skolor vi tänkt skulle kunna passa oss var med på listan allihopa :)  Skönt att veta att sonen och hans syskon ska kunna få en skaplig utbildning trots allt.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Pupa

hemma mamma med två barn, svenska men bor i Dubai, celiaki och leversjukdom (AIH).

RSS 2.0