Idag åker maken bort

10.51

Idag ska maken åka bort och vara borta tills imorgon kväll, känns trist faktiskt. Jag är så van att ha honom hemma och jag kommer att sakna honom trots att det är så kort tid. Samtidigt känner jag ett enormt sug att åka till hemtrakten trots att jag spenderade 5 veckor där i somras och kom tillbaka för bara en månad sen och jag hade sagt att jag inte skulle åka något mer iår. Känns otroligt fånigt...Tror egentligen att jag vill iväg för att jag känner att det är en del saker jag skulle vilja skaffa men så som ekonomin ser ut just nu blir det inget av med det...Vi ligger redan på "budgeterat minus" och än är det mer än en vecka kvar till lön.

Igår hade vi en riktigt dålig kväll, först mådde jag konstigt på eftermiddagen, yr och vinglig, fick spendera mycket tid liggandes. Sedan for vi iväg till huvudstaden och skulle promenera och äta lite, kolla rakapparat och en del annat. Började med att vi kom dit och kom på att vi glömt klockan vi skulle byta batteri i. Vidare hade affären vi skulle titta på rakapparat i stängt. Turistbyrån likadant, vi som skulle boka biljetter till ett tempel. Fick nöja oss med en trist middag och när vi kom till restaurangen som min vän jobbar i visade det sig att han var sjuk och inte där!

På förmiddagen var vi dock iväg och badade, mycket trevligt, men tyvärr var svärmor där. Vi åt lunch hos dem och sen var vi iväg och tittade på en lägenhet, den var fin men terassen var inte nog för oss, så den får vi stå över. Visade även våran lägenhet för ett par med en son.


*fruktpaus*

22.17

Nu sover sonen, maken är på sitt jobb, trist det är att gå till sängs ensam...Gud så gnällig han var på kvällen, trots att han sovit i 2 timmar på eftermiddagen, sonen alltså :D På eftermiddagen gjorde vi inte mycket, imorgon måste vi ta oss ut. Glömde sms en vän som jag hade tänkt för att se om hon ville med på promenix imorgon. Undrar om det är för sent att skicka sms...Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Pupa

hemma mamma med två barn, svenska men bor i Dubai, celiaki och leversjukdom (AIH).

RSS 2.0