Dag 1

Gårdagens streck var väldigt svag och vagt, hoppades på starkare streck idag, Lite starkare var det nog, men inte helt solklart. Visst har de funnits där, både jag och maken har sett det men det vore ju trevligt att få se ett streck lika starkt som "teststrecket". Vi får väl se hur det blir imorgon. Har dock fått ganska skarp smärta väldigt långt ner, när jag "ansträngt" mig. Jag vet inte om det är normalt eller inte, jag hade inga symptom alls i början när jag var gravid med sonen. När jag läser vad andra nygravida skriver på fl verkar det dock helt normalt, folk skriver om hugg i äggstockarna osv, själv har jag ingen aning om ens vart de sitter :)

Sonen har varit väldigt grinig idag, han håller på att få fler tänder. har nu 5 tänder och ytterligare 3 på väg. Han fick en supp innan läggdags, hoppas han får sova gott inatt.

Igår var vi på dopfest, det har varit mycket den här veckan, med olika kalas och träffar, tror vi måste fundera och sålla noga när det gäller vilka träffar vi ska gå på runt jul, sonens liv har blivit utan rutin på slutet och det märks, han är sig inte helt lik, det har inte bara med tänderna att göra, jag märker att sömnen är störd.

Nu lockar ett program på Discovery Civilisation, om Oetzi, Ismannen, och huruvida han blev mördad.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Pupa

hemma mamma med två barn, svenska men bor i Dubai, celiaki och leversjukdom (AIH).

RSS 2.0