Creek Park

Maken har börjat sin 380 kurs och det känns som han inte gör annat än pluggar. I helgen är han dock ledig så vi passade på att ta en förmiddag i Creek Park. Sonen och jag gav oss ut på en liten promenad och kollade in den delen av parken vi ännu inte hade utforskat.
 
 
 
 
 
Här är våran favorit lekplats i paken, sett från vattensidan till...
 
 
 
 
 
Burj Khalifa
 
 
 
Självklart hade vi fika med oss, te, juice och kakor....
 
 
Sonen tyckte de var svåra att äta....undra på det när man inte har några tänder att bita av med!
 
 
 
Det är helt underbart att det finns såna här oaser i öknen, gröna parker med blommor och gräs och fåglar som flyger runt.
 
Imorgon ska barnen "provsimma" för sina nya simlektioner. Det är inget test i ordets rätta bemärkelse utan läraren ska se vilken nivå de ligger på så att de kan hamna i rätt grupper. Eftersom DESS poolen gick sönder ett par veckor innan jul har de inte simmat på länge så för att friska upp minnet tog vi en tur till poolen i eftermiddags. Vattnet värms ju upp så det var inte kallt där, men de klagade så fort någon kroppsdel kom upp ur vattnet :)
 
 
Dottern simmar bröstsim och sonen crawlar! Sonen tyckte själv han var urusel, han är inne i någon period just nu när han konstant tycker han är dålig och säger att han hatar sig själv. Jätte tråkigt men jag har hört av åtminstone två andra mammor med pojkar i samma ålder att de går igenom samma sak. Jag lyckades dock muntra upp honom genom att berätta hur stolt jag är över honom. Den lilla femåringen som flyttade till Dubai för två år sedan och var rädd för vatten har bytts ut mot en liten kille som behärskar tre simsätt och dyker både djupt och från kanten!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Pupa

hemma mamma med två barn, svenska men bor i Dubai, celiaki och leversjukdom (AIH).

RSS 2.0