Trött och matt

Idag har vi haft stora städ dagen. Plockat och grejat och tvättat golven. Grillat och ätit på taket och nu är jag jätte trött i hela kroppen. Blir tidig kväll idag.

Mamma har hittat flygbiljetter till henne och kompisen till London resan så snart finns det ingen återvändo ;)

Har beställt en studsmatta till barnen att ha på taket, så som dom hoppar i sängar och soffor tror jag att det blir kanonbra. Den kommer från England, tänk att det ska vara så svårt att få tag på grejer på Malta ibland!

Igår var jag med sonen på skolutflykt, vi fick "leka" med lera och göra olika skålar och annat. En mycket lyckad utflykt där barnen hade riktigt kul. Det hela avslutades med fika i en park och sedan en kort stund i lekparken i närheten.

Imorgon ska vi köpa födelsedagspresent till svärmor, vi gjorde en spaning igår men det var inte klart om svägerskan ville vara med eller inte. Helt oväntat ville hon inte det, trots att presenten vi tänkte köpa har blivit "godkänd" av svärfar som konstaterat att hon behöver ett nytt smyckesskrin ("hon har ett litet men det väller över och är ingen ordning, hon skulle säkerligen uppskatta ett"). Istället kommer väl svägerskan med nåt skräp som vanligt....


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Pupa

hemma mamma med två barn, svenska men bor i Dubai, celiaki och leversjukdom (AIH).

RSS 2.0