Lördags kväll och schlager

Har inte orkat titta, men jag kunde ju inte missa Charlotte så henne har jag sett. Inget dåligt framträdande iaf. Vi har istället städat trapphuset, blääää. Äckliga hundhår...

Igår jobbade maken på kvällen och jag och sonen stod och kollade genom fönstret när en precis likadan bil som våran åkte förbi. "mamma" utbrast sonen och vägrade sedan lämna fönstret, han trodde pappan hade åkt iväg med bilen utan honom. Där stog han ynkligt och ropade "mamma, mamma, mamma" ett bra tag. Gullgossen...

Han har oxå lärt sig säga "no", så nu kör han ramsan "no, no no" mest hela tiden, och speciellt när han vet att han gör/ska göra nåt han inte får. Urgulligt på ett sätt, men tänk om han kunde låta bli att göra det när han vet att det är fel istället :)

Bebis var väldigt aktiv igår på eftermiddagen, var med om något jag aldrig fick med sonen, något "kantigt" kom ut på sidan och jag kunde tydligt känna en armbåge eller ett knä eller kanske en fot? Riktigt häftig känsla, och hon skickade ut samma kroppsdel flera gånger om.

Svägerskan ringde igår och funderade över sitt grav test, hon hade fått ett svagt streck och hon var 3 dagar sen med mensen. Jag förklarade att ett steck är ett streck osv men hon ville testa med morgon urinen idag. Tydligen tyckte hon att det blev ännu svagare imorse så hon tog med sig testen till en läkare....Det är ju en helt annan historia, vad ska en läkare kunna se som inte hon ser? Ja ja, nu var det ju inte min tid hon tog upp med att visa testen så visst. Där hade hon fått ta ett nytt test som läkaren sa visade svagt positivt, men hon vågar fortfarande inte tro det. Hon har visst inte ens sagt till sin man att hon fått ett svagt test så bara jag och maken vet (fast hon tror att han inte vet, men hon ringde ju på mobilen när han satt i bilen så han kunde ju inte undgå att höra). Hoppas att pyret väljer att stanna hos dem. Det vore trevligt för dem som ville så gärna, kul för sonen och bebis med en kusin och så naturligtvis att jag kan få svärmor "off my back".

Nu blir det nog en Rennie, följt av tandborstning och sedan sängen. Det går nog åt pipan för Charlotte iaf, det verkar ju som eurovision kommer stanna i öst..


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Pupa

hemma mamma med två barn, svenska men bor i Dubai, celiaki och leversjukdom (AIH).

RSS 2.0