Första efterföljande orden och svägerskan på sjukhus...

Idag när vi höll på att försöka få ordning och reda i klädkammaren och jag torkade golvet (en av sonens favorit sysslor) sa han för första gången två ord efter varandra. "Me mamma" dvs, han ville torka golvet :) Sötnos!

Svägerskan blödde tydligen lite i fredags och igår var det värre så de åkte till akuten. Hon blev inlagd och är fortfarande kvar. Blödningen har avtagit berättade hon när vi kom dit på besök i eftermiddags men de har inte gjort något ultraljud idag som de skulle (pga sjukdom i personalen). Det ultraljud som gjordes till följd av första lilla blödningen visade ett foster i "rätt" storlek men man hittade inga hjärtslag. De säger att hon har ett "hål" ( jag gissar spricka) i livmodern men än en gång tror jag att det är längre ner hon blöder ifrån och det blivit något fel i översättningen. Det ultraljud som gjordes var ett vanligt, inget VUL så det är klart att det kan ha varit svårt att hitta hjärtslag och se fostret om det låg lite "fel" men det känns lite så där tycker jag. Naturligtvis hoppas jag att allt är bra, men det känns som det är lite mycket negativt just nu. Imorgon ska de dock göra ett nytt UL och jag hoppas att de den här gången kan hitta ett hjärta som slår.

Maken ser med spänning på hur det går för Italien, verkar som det blir straffar. Jag gillar ju inte italienarna men å andra sidan spelar det ju stor roll för maken så jag vet inte riktigt vad för resultat jag ska hoppas på....


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Pupa

hemma mamma med två barn, svenska men bor i Dubai, celiaki och leversjukdom (AIH).

RSS 2.0