Dockan utan namn

Idag har vi äntligen fått tag på en docka till sonen. Jag har letat och letat men alla har varit från 3 år och uppåt och det känns som han har lite för långt kvar till 3 år för att jag skulle vilja ge honom en sån docka. Vi hittade tillslut ett paket med en docka och en fåning plastvagn till. Det stog ingen ålder på den men det var inga tillbehör eller små saker alls så vi slog till. Efter middagsvilan öppnade vi så påsen med den nya leksaken...sonen överlycklig över den lilla dockan började pussa den direkt, och krama den med goa klappar på ryggen. Sedan fick han vagnen och dockan har redan blivit runtkörd i hela lägenheten.

I shopping centret fick sonen även träffa och klappa två små hundvalpar. Ett hem för hemlösa hundar var där och hade lite "fund raising", sonen gillade de små hundarna och de goda nyheterna är att han verkar förstå att man måste vara försiktig. Han blir lite till sig och stampar i golvet, men han klappar både hundar och katter fint.

Maken skulle in på en bokaffär och köpa nya pennor till jobbet, sonen och jag kom lite efter men han såg sin pappa slinka in i affären och sprang genast efter. Han tittade på ett äldre par på en bänk och ropade "mamma" och pekade efter maken. Paret bara log hehe.


Kommentarer
Tina

Hahaha! Och Engla gapar pappa till mig.."Mamma heter jag" - ropar jag ständigt..

2008-07-01 @ 11:29:07


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Pupa

hemma mamma med två barn, svenska men bor i Dubai, celiaki och leversjukdom (AIH).

RSS 2.0