Juventus

Idag borde jag ha gått in i v13+0, tänk vad tiden går fort...Jag trodde imorse att jag eventuellt mådde lite bättre men icke, hann knappt till toaletten i eftermiddags :( och jag som hade tänkt att jag eventuellt skulle försöka ta mig ut en sväng efter sonens eftermiddags matning.

Lite shopping glädjer väl, som vanligt, så jag har suttit och kikat på vad jag ska kunna ha på mig på de två bröllop vi kommer bli bjudna på under försommaren. Det är samma sida av makens släkt så samma plagg funkar inte. Det känns onödigt att köpa två klänningar som bara blir använda en gång var så just nu går mitt resonemang att jag ska skaffa en svart kjol som funkar till båda och sen hitta två snygga toppar så det blir lite olika iallafall. Har dock hittat en snygg och billig klänning från en hemsida men jag vet inte om det är tillräkligt lång, har emailat och frågat och hoppas på positivt svar :) Annars fick jag ett bra tips från en kompis som var gravid förra sommaren, att skaffa en byxkjol, det lät intressant eftersom det ofta blir så varmt och svettigt och hud mot hud skaver ju som inget annat... så jag ska med glädje invänta sommar kollektionerna och spana efter byxkjol. Kompisen hävdar att mothercare har det i sitt bas sortiment så det inte ska vara något problem att få tag på.

Makens favorit lag Juventus är på träningsläger här och idag har han "hängt" vid stadion och kollat. Fick sig några skapliga bilder hem så nu är han nöjd. På onsdag (tror jag) är det dax för träningsmatch mot förra årets lokala serie vinnare och han tänker gå. Onödigt dyrt tycker jag, men så är det ju inte mitt "hjärtelag" som ska spela :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Pupa

hemma mamma med två barn, svenska men bor i Dubai, celiaki och leversjukdom (AIH).

RSS 2.0