Smått och gott

Inskrivningen på skolan gick bra, men nu är vi många tusen fattigare....jaja, allt för barnen eller hur är det ;)

Natten till igår sov sonen vääldigt dåligt och jag vaknade som en en dimma, maken behövde plugga så jag lyckades få till en träff med en kompis så vi tog en promenad med barnen och stannade i en lekpark. Mycket trevligt.

Idag har jag först träffat en bekant med en dotter bara 2 månader äldre än sonen, vi gick på promenad och sedan lite lek i parken. På eftermiddagen var vi till vännen från igår och hälsade på, det blev fika och de äldre barnen lekte medans sonen höll sig på sin kant. Han var dock underbart söt och mitt hjärta höll på att spricka när han körde sitt eget race. Vi promenerade biten från parkeringen till kompisens lägenhet och sonen tyckte det var jätte trevligt att få gå själv.

På kvällen har jag tagit det lugnt, kollat lite One Tree Hill och chattat med en gravid vännina, hon bekräftade att de väntar en gosse. Kul för dem! Nu ska jag slänga mig i säng för en skapligt tidig kväll, har gäspat en längre tid. Redan när jag nattade sonen faktiskt :) "Ekorrn satt i granen, skulle skala *gäääsp* kottar", ungefär så lät det. Han somnade dock gott ändå.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Pupa

hemma mamma med två barn, svenska men bor i Dubai, celiaki och leversjukdom (AIH).

RSS 2.0